Rozë

bebet-VIP-at

Kur bebet ngjasojnë me të famshmit


Sigurisht se nuk është risi për ju të shihni ndonjë foshnje që ngjason me një person të caktuar – mirëpo, kur një bebe ngjason me një yll botëror të kinematografisë (apo karakter), muzikës, sportit, shoubizit, politikës … atëherë ajo shndërrohet në hit të internetit.

Në vijim ju sjellim 9 bebe që ngjasojnë si dy pika uji me yje të njohura botërore – e që prindërit e tyre krenarë i kanë ndarë me lexuesit tjerë në internet.

Në disa raste ngjashmëria është e pabesueshme, në disa të tjera mund të jetë dhe qesharake – por megjithatë argëtuese. /NGJYRA.COM/

elvis1

1. Elvis Pesley

legend2

2. John Legend

Jay-Z3

3. Jay-Z

tiger4

4. Tiger Woods

Mrs Doubtfire5

5. Zonja Doubtfire

Vladimir Putin6

6. Vladimir Putin

Gandalf7

7. Gandalf

Wallace Shawn8

8. Wallace Shawn

Chris Farley9

9. Chris Farley