E bardhë

tel portrete5

Portretet e pabesueshme prej teli


Artisti korean, Seung Mo Park, është i njohur botërisht për skulpturat e tij të mahnitshme (për të cilat kemi shkruar me herët: Skulpturat e mrekullueshme prej telit të aluminit), por edhe për portretet që i realizon në tërësi nga teli.

Secilën vepër të tij, Mo Parke fillon me një imazh të projektuar me disa shtresa teli, të cilat më pastaj i përpunon në detaje, derisa e fiton portretin realist.

Çdo shtresë e telit ndërkaq, është e trashë disa centimetra, mu sikur dhe largësia në mes tyre, që në fund – veprës së tij i japin thellësinë dhe dimensionin e veçantë.

Shikoni fotogalerinë në vijim dhe kënaquni. /NGJYRA.COM/

tel portrete14 tel portrete13 tel portrete12 tel portrete11 tel portret14 tel portrete3 tel portrete1 tel portrete6 tel portrete2 tel portrete9 tel portrete10 tel portrete4 tel portrete7 tel portrete8