Të fundit

Kullat e pellumbave 001

Kullat e pëllumbave, mrekullia e dikurshme e Iranit

Gjatë shekujve 16 dhe 17 në Iran qenë ndërtuar kullat e shumta që shërbenin si shtëpi për pëllumbat, të cilët nuk zbuteshin për shkak të mishit por, për shkak të jashtëqitjes së tyre, e cila mblidhej nga banorët për kultivimin e ...

kopsht fem ballina

Ja si duken kopshtet e fëmijëve në pjesë të ndryshme të botës

Në secilin shtet, kopshtet e fëmijëve kanë rregulla të ndryshme, dhe të vegjëlit edukohen sipas programeve të ndryshme. Natyrisht, kanë dhe gjëra të përbashkëta, por dhe ato që i dallojnë… e të cilave u jepet më shumë përparësi ...

lekura1

Mbrojeni lëkurën tuaj gjatë dimrit

Dimri dhe vera janë dy stinët më të rrezikshme për lëkurën tuaj, mu për shkak të ndryshimit të temperaturave dhe situatave ekstreme ndaj të cilave ekspozohet ajo. Për ta ruajtur bukurinë e lëkurës, në vijim ju prezantojmë 5 produkte ...

gardhi gjalle 0003

Meikleour Beech Hedges, gardhi më i madh dhe më i lartë në botë

Nganjëherë edhe gjërat e thjeshta mund të shndërrohen në magnet për turistët. Një shembull i tillë është dhe gardhi i gjallë që gjendet në Meikleour të Skocisë. Megjithatë, Meikleour Beech Hedges, nuk është çfarëdolloj gardhi, ...

gjumi kinez 032

Gjumi i pazakonshëm i kinezëve

Kinezët përshkruhen si punëtorë të mëdhenj, por dhe si gjumashë të rëndë. Megjithatë, e mira e tyre është se, ata mund të flenë kudo – mbi shkëmbinj, mbi ulëse, mbi karrocë, nën makinë, mbi makinë, mbi perime, në treg, në ...