banner

Të fundit

gjumi kinez 032

Gjumi i pazakonshëm i kinezëve

Kinezët përshkruhen si punëtorë të mëdhenj, por dhe si gjumashë të rëndë. Megjithatë, e mira e tyre është se, ata mund të flenë kudo – mbi shkëmbinj, mbi ulëse, mbi karrocë, nën makinë, mbi makinë, mbi perime, në treg, në ...

diell lind 0011

Tre vjet nëpër botë, në kërkim të lindjes së diellit

Dielli sjell buzëqeshjen në fytyrat e miliona njerëzve, ai e mban të ngrohtë planetin tonë dhe na e falë lumturinë sa herë ta shikojmë atë. Dielli është inspirim për të gjithë njerëzit Këtë gjë duket se e ka kuptuar shumë mirë ...

1mije ishuj14

Arkipelagu i Njëmijë Ishujve, një mrekulli natyrore

Ky arkipelag përbëhet prej 1864 ishujve, që shtrihen në një gjatësi prej rreth 80 km, në lumin  Saint Lawrence dhe pjesën veri-lindore të liqenit të Ontarios, që ndodhen në kufirin natyror ndërmjet Kanadasë dhe SHBA-ve. Madhësia e ...

poza-sesioni-ballina111

Ekspertët këshillojnë femrat: 10 pozat më fotogjenike!

A jeni të lodhur nga fotografitë e njëtrajtshme ditore? A dëshironi të realizoni fotografi ndryshe dhe tërheqëse? Nëse po, atëherë, lexojeni këtë udhëzues në vijim – i cili është sajuar nga ekspertët e fotografisë… Falë ...

Alex Bernasconi16

Afrika e Egër – në fokusin e mjeshtrit Alex Bernasconi

“Wild Africa”(Afrika e Egër) është titulli i librit të fotografit, Alex Bernasconi, i cili ka specializuar në fotografimin e shtazëve të egra të Afrikës në venbanimet e tyre natyrale. Bernasconi e ka përshkruar veten si një ...