banner

E bardhë

poza foto 006

Gjashtë sekrete (këshilla) si të dilni bukur në foto!


Pra, dëshironi që të dukeni bukur në foto – sepse dhe pas shumë vjetësh, ende nuk dini të buzëqeshni apo të keni një qëndrim të duhur në fotografi. Mos u brengosni, dikush ka menduar edhe për ju.

Fotografi nga Ohio, Jodee Ball, ju rekomandon gjashtë këshilla që, sipas tij, do t’i transformojnë njëherë e përgjithmonë fotografitë tuaja nga ato të stilit të pasportës, në fotografi që do të mund të zbukurojnë edhe ballinat e revistave të modës.

Këshillat e tij duken të thjeshta, por janë shumë efektive. Madje, ato janë të ilustruara me fototgrafi, që të mund të vëreni dallimin. Buzëqeshni! /NGJYRA.COM/

Merrni qëndrim të lirë (të shkujdesur)

poza foto 001

Merrni lehtësisht anën drejt foto-aparatit  

poza foto 002

Bëni kujdes me duart

poza foto 003

Lëshojini krahët

poza foto 004

Lakojeni gjurin

poza foto 005

Anojeni kokën lehtësisht

poza foto 006