Rozë

Kate-middleton-fashion-2

Cilat yje duhet t’i kopjoni për veshje glamuroze


Shpesh na ndodhë që të hapim dollapin e rrobave, t’i nxjerrim një nga një të gjitha rrobat dhe në fund të mos dimë se çfarë të veshim.

Por, për t’ia lehtësuar vetes këtë punë, duhet të gjeni inspirim. E ku të gjeni inspirim më të mirë sesa tek të famshmit?

Gjatë tërë vitit organizohen ndeja të mëdha mode, filmi e muzike, ku të famshmit e botës parakalojnë me rrobat e tyre të përzgjedhura nga kreatorët më të mëdhenj botëror.

Por, kjo nuk do të thotë se nuk bën të imitojmë pak nga ata. Po themi pak, sepse, shpesh i shohim yjet tanë që i kopjojnë 100% të huajt.

E për t’ua lehtësuar këtë punë juve femrave, ne ju sjellim një listë të shkurtër nga e cila besojmë se shumë prej jush do të gjejnë inspirim për t’u dukur sa më bukur në ndejën e vitit! /NGJYRA.COM/

1victoria moda

Victoria Beckham

 2anna moda

Anna Faris

 3kristen moda

Kristen Stewart

 4emma moda

Emma Watson

 5kate moda

Kate Middleton

 6lilly moda

Lily Collins

 7taylor moda

Taylor Swift