Lajmet e fundit nga kategoria: Youtube

vrima balline1

Gropat gjigante: Si krijohen dhe përse ka aq shumë?

Gropat e mëdha të cilat formohen papritur, për vetëm disa sekonda hapen në tokë dhe përpijnë çdo gjë përreth vetes krijojnë pamje e tmerrshme. Këto gropa krijohen për shkak të erozionit, ndërkaq perimetri i tyre është disa metra ...

JWST8

JWST, teleskopi më i madh i gjithësisë në botë

James Webb Space Telescope (JWST) është pasardhës i teleskopëve legjendarë të Gjithësisë Hubble dhe Spitzer, i cili planifikohet që nga viti 1996. Lansimi i këtij teleskopi gjigant, i cili paraqet bashkëpunimin ndërkombëtar të rreth 17 ...

kabina001

Vetëm për guximtarët – hoteli më i frikshëm në botë

Tri kabina ku mund të kaloni natën qëndrojnë të varura në luginën e Inkëve në Peru. Aventuristët mund të kalojnë natën në këto shtëpiza transparente, të varura në shkëmbinj, në lartësinë prej 120 metrash. Për të hyrë brenda ...

Pema qe kendon 3

‘Pema’ që këndon dhe kumbon

“The Singing Ringing Tree” (Pema që këndon dhe kumbon) është një skulpturë muzikore që gjendet në kodrën e rrahur nga era në Crown Point, me pamje kah Burnley, në Britani të Madhe. Trupi i kësaj peme-skulpturë është ndërtuar nga ...