banner

Lajmet e fundit nga kategoria: Rozë

aktoret-pashk---1

10 aktorët e famshëm që kurrë nuk u shkolluan për aktrim

Të jesh aktor tingëllon si gjë e madhe – një punë e famshme dhe fitimprurëse – por, ndaluni njëherë dhe mendoni se sa vetëbesim dhe talent duhet të kesh për një profesion të tillë. A mendoni se mund të zgjoheni një ...

legjendat-kino-ballina1

Nëntë legjendat e gjalla të kinematografisë

Janë me qindra aktorë që debutojnë në kinematografi çdo vit. Një numër i madh i tyre përfundojnë karrierën e aktorit mu në debutim – një numër më i vogël, ndërkaq, fillojnë të bëjnë emër në fushën e kinematografisë. Me ...

vip-normale-ballina11

Ju kthejmë në kohën kur VIP-at ishin njerëz “normalë”

Jeta e personave të famshëm nuk është më si dikur. Shumë kohë më parë, edhe të famshmit ishin njerëz sikur ne – bënin jetë të shkujdesur, visheshin fare thjeshtë, dhe mbanin sekret jetën e tyre private. Sot ndërkaq, në kohën e ...

profetabilet-kinema1111

20 aktorët më profitabilë të të gjitha kohëve në SHBA

Filmat e tyre i kanë sjellë industrisë filmike miliarda dollarë, ndërsa vetë ata kanë fituar dhjetra apo dhe qindra milionë dollarë. Emrat e tyre në afishet e filmave ndërkaq, janë garanci që publiku do të vizitojë kinematë – arsye ...

modelet-ballina-0001

Nga bota e modës – 10 meshkujt më “hot” në botë

Aktorët, këngëtarët dhe sportistët e famshëm kanë miliona adhuruese në botë, megjithatë, kur bëhet fjalë për pamjen fizike, manekinët janë ata, të cilët – nga gjinia e bukur – cilësohen si meshkujt më “hot” në ...