banner

Lajmet e fundit nga kategoria: Rozë

sozi-ballina1

VIP-at që kanë binjakë historikë

Jemi mësuar me sozitë e fytyrave të famshme që paraqiten çdo ditë nëpër botë, e madje disa prej tyre paraqiten në raste të caktuara sikur të ishin vet yjet. Por, veç sozive të gjalla, të famshmit kanë edhe binjakët e tyre ...

vrasjet-vip-ballina1

10 të famshëm që vdiqën nga plumbi

Kontrolli mbi armët e zjarrit është shndërruar në problem të përhershëm të njerëzve. A e dini psh. sa shumë njerëz të famshëm kanë vdekur nga armët e zjarrit? Disa u qëlluan nga familjarët, disa të tjerë nga njerëz të panjohur, ...

VIP-fytyra-ballina-001

Kur dy VIP-a bëhen një!

Çfarë ndodh kur i bashkoni dy fytyrat e njerëzve të famshëm në një fotografi të vetme? Përgjigjen në këtë pyetje më se miri mund ta hapë artisti digjital, Gesichtermix. Gesichtermix është mjeshtër i Photoshopit, i cili ka krijuar ...

sinanaj-kim2

Me kirurgji plastike për t’u ngjarë personave të famshëm

Vetëm në Amerikë, rreth 1.5 milion ndërhyrje kirurgjike kryhen brenda një viti. Të gjithë ata ose ato persona që i nënshtrohen kësaj procedure dëshirojnë të duken më mirë, më të rinj dhe më tërheqës. Megjithatë, është edhe ...

amerikano-ballina1

Të famshmit që nuk kanë origjinë amerikane

Mendoni se i njihni mirë të famshmit tuaj të preferuar? Epo, disa nga ju do të mund të befasoheni kur të kuptoni origjinën e vërtetë të tyre. Shumëkush e merr të mirëqenë diversitetin që ekziston brenda industrisë së argëtimit në ...