banner

Lajmet e fundit nga kategoria: Përzgjodhëm për ju

tel portrete5

Portretet e pabesueshme prej teli

Artisti korean, Seung Mo Park, është i njohur botërisht për skulpturat e tij të mahnitshme (për të cilat kemi shkruar me herët: Skulpturat e mrekullueshme prej telit të aluminit), por edhe për portretet që i realizon në tërësi nga ...

duba-duba-23-ballina

Ja si i shpenzojnë paratë e tyre milionerët në Dubai

Nëse keni miliona dollarë dhe dëshironi t’i shpenzoni ato duke i ndjekur garat e deveve që drejtohen nga robotët, duke lundruar me makina mbi ujë, duke ngrënë ëmbëlsira prej ari… dhe gjëra të tilla të çmendura, atëherë patjetër ...

ushtaret argetim 006

Ja si argëtohen ushtarët në kohën e lirë!

Njëherë ushtar, çdoherë ushtar. A jeni pyetur ndonjëherë çfarë bëjnë ushtarët kur kanë ditë të lirë? Si argëtohen ata? Vështirë të mendohet, sepse çdoherë i imagjinojmë në ndonjë aksion. Megjithatë, përkundër faktit se, ...

angelina-jolie-3

Ja kur e humbën virgjërinë, Kim, Spears, Lima, Jolie…

“The Hollywood” ka publikuar një raport, duke treguar moshën e humbjes së virgjërisë të disa nga emrat më të famshëm të showbizit botëror. Po fillojmë me Kim Kardashian, që virgjërinë e ka humbur qysh në moshën 14-vjeçare me ...

insekti ballina

Insektet më vdekjeprurëse në botë

Në botë ekzistojmë midis 1.4 dhe 1.8 milionë lloje insektesh. Shumica e tyre janë tërësisht të parrezikshme për njerëzit, mirëpo ekzistojnë edhe të tilla, të cilat mund të na infektojnë me sëmundjet më të këqija. Thjesht – ...