Lajmet e fundit nga kategoria: E zezë

jeta-studentore-0000111

Ana humoristike e jetës studentore…

Jeta studentore është përvojë që nuk harrohet – sidomos ditët kur të rinjtë bëjnë improvizime të ndryshme për ta bërë jetën e tyre sa më të lehtë. Vend të veçantë këtu zë dhe përgatitja e ushqimit në kushte të ...

konta-alkool--ballinaa1

Kontrabanda në Arabinë Saudite, mes alkoolit, burgut dhe kamxhikut

Të kontrabandosh alkool në Arabinë Saudite do të thotë të luash me jetën. Nuk do të kaloni aspak mirë nëse përpiqeni të fusni alkool brenda këtij shteti, sidomos nëse jeni të huaj dhe pa imunitet diplomatik. Në portale të ndryshme ...

druret op op 0001

Sa drurë ka në planetin tonë?

Sipas vlerësimit të ekspertëve, të cilët për një vit të tërë janë marrë me studimin e fakteve rreth pyjeve botërore, sot në botë ekzistojnë 3.04 bilionë drurë (vlerë numerike evropiane) ose 422 sish për kokë banori. Për të ...

adrenalina 0019

Njerëzit “e çmendur” që nuk i frikësohen vdekjes

Njerëzit gjatë jetës ballafaqohet me lloj-lloj sfidash por, gjithherë, përpiqen që t’i përballojnë ato me sukses si dhe t’u shmangen rreziqeve për jetën e tyre. Kjo vlenë për shumicën e njerëzve, megjithatë, jo për të ...

statistikore2

Të dhënat statistikore të cilat do t’ju befasojnë!

Sa u besojmë statistikave? A duhet marrë statistikat ashtu siç na servohen? E vërteta është diku në mes, mirëpo po ju sjellin 14 të dhëna statistikore të cilat do të dëshironit të ishin të pavërteta. Të dhënat statistikore na ...