Lajmet e fundit nga kategoria: E zeza e javës

policiccci1111

Vetëvrasjet në Kosovë

Numri i vetëvrasjeve në Kosovë po rritet vazhdimisht. Pas luftës mbi 800 vetëvrasje kanë ndodhur në Kosovë. Nga disa raste të izoluara vetëvrasjet tani janë shndërruar në dukuri, sidomos tek gjinia femërore, raporton Zëri. Sipas të ...

Shukri-Xhelili-CV

Kryebashkiaku Shukri Xhelili

Një skandal i rëndë ka tronditur gjatë javës që lamë pas opinionin në Shqipëri. Pas një video-skandali që u transmetua në televizionin Ora News, qeveria shqiptare ka marrë vendim që të shkarkojë nga detyra kreun e Bashkisë së ...

kos-gra-0004

Pabarazia e grave

Dhuna fizike ndaj gruas, papunësia si dhe përfaqësimi i ulët i grave në pozita vendimmarrëse janë problemet thelbësore me të cilat përballen gratë në Kosovë, vlerësojnë përfaqësuese të organizatave joqeveritare që merren me ...

armeee

Trafiku i armëve

Gazetarët e RAI-t kanë bërë një reportazh ku tregojnë mënyrën se si trafikantët shqiptarë të armëve arrijnë të kalojë ato jashtë vendit. Në një reportazh të publikuar, tregohet një moment në liqenin e Shkodërs kur dy ...

kuvendi11

Polarizimi i skenës politike

Ngjarjet në Kuvendin e Kosovës, sërish kanë treguar se ka një tensionim të skajshëm të raporteve ndërmjet pushtetit dhe opozitës në atë shkallë që tashmë është vështirë të menaxhohet dhe të gjendet një zgjidhje për të dalë ...