banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E kuqe

kopell 444

Shtatë gabime që nuk duhet t’i bëni!

Të gjithë ne dëshirojmë t’i bëjmë ndryshe gjërat edhe në krevat – së paku për një nuancë më ndryshe. Mirëpo, ekzistojnë disa rregulla të cilave të gjithë duhet t’u përmbahemi. Kur është fjala për seksin oral, këto gjëra ...

A2G2186

5 tipa të krisur për të cilët femrave u hiqet truri

Femrat u dorëzohen atyre, mirëpo do të ishte më mirë sikur t’i anashkalonin. Djaloshi “i keq” Nga të gjithë tipat e meshkujve duket se më së vështiri u rezistojnë këtyre të “këqijve”. Janë të pakapshëm, shpesh ndërrojmë ...

cifti69 -3

Pozita 69: Si dhe përse?

Disa më me dëshirë ofrojnë seksin oral, ndërsa të tjerët pranojnë. Në pozitën 69 të dy partnerët mund të marrin dhe të japin. Pozita 69 u është dedikuar kënaqësive të dyanshme! Pozita 69 është mënyra e shkëlqyeshme e ...

condom2

10 fakte interesante mbi prezervativët

Çfarë nuk do të bënte njeriu për t’u kënaqur në marrëdhënie seksuale! Mirëpo vetëm që duhet të jetë i sigurt. Ju zbulojmë 10 fakte interesante mbi prezervativët të cilat me siguri nuk i keni ditur! Galon, fati! Prezervativi mestar ...

cifti arsye1

10 arsye të shkëlqyeshme për seks më të shpeshtë!

Jeta aktive seksuale është njëri ndër faktorët kryesorë të ruajtjes së trupit të shëndetshëm, shpirtit dhe lidhjes. Lexoni në  vijim dhjetë arsye të shkëlqyeshme shëndetësore përse është i mirë seksi i shpeshtë. 10 arsye që ...