banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E kuqe

seks lodhja1

Puna mund ta shkatërrojë dëshirën për seks

Të shpeshta janë ankesat e njerëzve se për shkak të lodhjes në punë janë tepër të lodhur për seks – në këtë ankohen edhe meshkujt edhe femrat. Vërtetë puna mund të jetë fajtore për nivelin e ultë të libidos, deri të mungesa e ...

tv hard3

Këto gabime katastrofale nuk do të duhej t’i praktikoni

Unë dua të them që ka dy lloje njerëzish në botë: ata të cilët shohin pornografi dhe ata të cilët gënjejnë! Pra, si edhe shumica e njerëzve të cilët tani e lexojnë këtë tekst, edhe unë shoh filma pornografikë. Mirëpo, unë nuk ...

kopell1

Fjalët nën ndikim të afrodiziakëve!

Natyrisht që kjo mund të duket se kërkon më shumë mund dhe që do të mbetet pak kohë për t’u kënaqur, mirëpo ekspertët e seksit betohen se që të dytë do të jenë të lumtur kur t’i thonë këto fjalë në shtrat: Të kujtohet kur ...

Young happy couple in bed

Këshilla të nxehta për seks oral

Është e habitshme se sa femra e dëshiron seksin oral. Ju duket gjë e njohur? Mësoni shkathtësitë tona më të mira dhe… Për fillim fikni dritat, sepse në errësirë më mirë do të përqendroheni Kur partneri juaj arrin ereksionin, ...

gjoksi kuqe3

Hiqjani trurin me gjoksin tuaj!

Sisët janë arma të cilën femrat dinë edhe mirë ta përdorin… Nëpër banesë ecni pa veshje të sipërme I dashuri juaj pa dyshim i do sisët tuaja andaj pikërisht për këtë gjë mos i fshihni në rroba të ngushta apo në sutjene. ...