Lajmet e fundit nga kategoria: E kuqe

cift keshill3

Çfarë dëshiron në shtrat çdo mashkull

Për ta bërë dhomën e gjumit “të shenjtë”, mësoni se çka dëshirojnë më së shumti meshkujt në shtrat. Janë të rrallë meshkujt të cilët në dhomën e gjumit do të kërkonin akrobacione të pazakonshme apo pajisje të veçanta  ...

cifti69

4 top-seks poza të nxehta!

Harrojini çokollatën e ngrohtë dhe çajet bimore. Seksologët këshillojnë që gjatë ditëve të ftohta burim i ngrohtësisë është energjia seksuale! Çdo mashkull do të ishte tepër i lumtur nëse partnerja do t’ia propozonte ndonjë ...

Beautiful girl have orgazm

Këto lloje të seksit duhet t’i provoni…

Ndoshta bëni seks çdo ditë, mirëpo nëse nuk i keni provuar disa nga këto marrëdhënie seksuale që do t’ju sjellim në vijim, atëherë nuk keni bërë gjë, thonë njohësit e kësaj fushe. T’i shohim në vijim 16 lloje të seksit, të ...

orgfem ballina

5 shkaqe kryesore për të cilat femrat aktrojnë orgazmën!

Esenca e aktrimit të orgazmës qëndron në faktin që femra kërkon që seksi sa më parë të përfundojë, ndërsa partneri të mos ndihet i zhgënjyer. Është e vërtetë që femrat aktrojnë orgazmën. Në një hulumtim i cili ka përfshirë ...