banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E bardhë

murale mur 00007

Murale të mahnitshme për ambientin tuaj

Dëshironi të ndryshoni pamjen e qëndrimit ditor, dhomës së gjumit, apo dhe zyrës tuaj, ndërsa nuk keni shumë mundësi financiare për të bërë një gjë të tillë – atëherë, ja një zgjidhje e duhur për ju – muralet. Një mural ...

verdha int 0001

Fuqia e ngjyrës së verdhë në interierin tuaj

Dielli, ari, lulet… të gjitha këto lidhen me ngjyrën gazmore, pra me ngjyrën e verdhë. Prandaj, kjo ngjyrë gjenë dhe përdorim të shpeshtë në interier, respektivisht, në dekoret moderne. Natyrisht, janë detajet apo aksesorët ato që e ...

spray art ballina 1111

Spray-arti i mahnitshëm i Eduardo Kobras (25 foto)

Eduardo Kobra është një artist i njohur nga Sao Paulo, Brazil, që krijon murale të bukura me teknikën e spërkatjes. Kobra njihet për artin rrugor reflektues, të cilin e ka krijuar në shumë qytete botërore. Punimet e tij artistike janë ...

billder-pleq-ballina-0001

10 gjyshër që nuk pajtohen me pleqërinë

Gjëja e parë që ju shkon në mendje kur dëgjoni shprehjen “njerëz të moshuar”, janë natyrisht personat në moshë, të ulur në kolltuqe, duke lexuar libra apo duke shikuar televizor. Apo ndoshta dhe njerëzit shëndetligë që me ...