banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E bardhë

plaka vietnam 001

Kur një fotografi të ndryshon jetën…

E tërë historia e këtij tregimi të bukur nisi në verën e vitit 2011, në Hoi An të Vietnamit, kur fotografi francez Rehahn, qëndroi si turist në këtë vend dhe takoi Bui Thi Xong, një grua vietnameze 74-vjeçe. Kjo grua e vjetër, as në ...

parate6

10 mënyra se si t’i shpenzojmë paratë

Paratë rrjedhin nga të gjitha anët? Të gjithë kemi “vrima” nëpërmjet të cilave paratë ikin nga buxheti ynë, ndërkaq arsyeja shpesh është mosdija. Fitimi i parave në shoqërinë moderne reduktohet në njëfarë lloji të talentit ...

orkestra e perimeve1

E jashtëzakonshme – Orkestra e Parë e Perimeve

Orkestra e Parë e Perimeve e Vjenës (Das Erste Wiener Gemüseorchester) është një grup i muzikantëve, piktorëve, shkrimtarëve dhe artistëve tjerë, i cili interpreton muzikë të mahnitshme në instrumentet që kryekëput janë të punuara ...

kafshet e dehura 00003

Kush thotë që kafshët nuk dinë të dëfrehen…

Mendoni se vetëm njerëzit mund të dëfrehen, të dehen, dhe në fund, të molisur nga lodhja, të përfundojnë të shtrirë në ndonjë skutë të shtëpisë, apo dhe në natyrë… Nëse po, atëherë keni gabuar keq, sepse edhe kafshët dinë ...

dhoma muri7

Dekorimi i mureve në dhomat e fjetjes

Përqendrim maksimal na nevojitet kur dëshirojmë të dekorojmë dhomën e fjetjes, ndërsa veprimi i parë që duhet ndërmarrë është vendimit se – cila ngjyrë do të dominojë në këtë dhomë. Por, çka ndodh nëse në mure ...