Lajmet e fundit nga kategoria: E bardhë

shtepia cozy 0001

Do të mahniteni me interierin e kësaj shtëpie 300-vjeçare

Një shtëpi e vjetër në bregdetin e Cornwallit, në Britani të Madhe, mund të duket si çdo shtëpi tjetër, megjithatë, kjo shtëpi mbi 300-vjeçare brenda saj “fsheh” një ambient përrallor. E ndërtuar në vitin 1680, kjo shtëpi nga ...

Svetlana Ivanchenko017

Mozaikët fantastikë nga rëra dhe guaskat

Svetlana Ivanchenko, artiste nga Ukraina, është e njohur botërisht për mozaikët fantastikë që i krijon nga materialet që i gjen në bregdet – rëra dhe guaskat. Punimet e saj – fytyrat ekzotike në plazh dhe shkretëtirë – janë ...

gripi1

Ja si ta mbroni shtëpinë tuaj nga gripi

Edhe nëse arrini t’i rezistoni gripit në vendin tuaj të punës, shumë lehtë mund të sëmureni në shtëpi – sidomos nëse ndonjë prej anëtarëve të familjes është i prekur me virusin e gripit. Në vijim ju prezantojmë disa këshilla ...

kopsht fem ballina

Ja si duken kopshtet e fëmijëve në pjesë të ndryshme të botës

Në secilin shtet, kopshtet e fëmijëve kanë rregulla të ndryshme, dhe të vegjëlit edukohen sipas programeve të ndryshme. Natyrisht, kanë dhe gjëra të përbashkëta, por dhe ato që i dallojnë… e të cilave u jepet më shumë përparësi ...

banana art 005

Arti në banane i artistit Keisuke Yamada

Artisti Keisuke Yamada bananet nuk i sheh vetëm si ushqim të shijshëm, por si material të dobishëm për të krijuar skulptura interesante. Veprat e tij artistike mbi banane fillimisht janë prezantuar para publikut në vitin 2011, ndërsa me ...