banner

Të gjitha lajmet nga: Ngjyra

Jadav Molai 002

Rrëfimi i pabesueshëm për njeriun që mbolli 550 hektarë pyje

Shkatërrimi i pyjeve është një prej problemeve më të mëdha me të cilat ballafaqohet çdo ditë shteti i Indisë. Pasojat e kësaj dukurie janë të pariparueshme, toka djerrinë, erozioni i shtuar, zvogëlimi i prodhimtarisë bujqësore, si ...

Russell Crowe kendon001

10 yje të filmit që janë dëshmuar dhe si muzikantë

Cher, Justin Timberlake, Queen Latifah, Frank Sinatra, Will Smith, Janet Jackson dhe Jennifer Lopez janë emra të mëdhenj të muzikës, por, që kanë bërë emër edhe në kinematografi. Fatmirësisht, kemi edhe anën tjetër të medaljes, kur ...

lumturia ia ia1

40 momente kur njerëzit ndjehen të lumtur!

Një prej gjërave më të rëndësishme në jetë është të gjesh lumturinë në veprime të vogla. Nganjëherë, një ndjesi e vogël – mund të na mbajë në humor të mirë gjatë gjithë ditës. Përse pra të mos përpiqemi që, ...

Ramin Nasibov 023

Arkitektura minimaliste, simetrike dhe piktoreske…

Ramin Nasibov është një dizajner nga Gjermania që pëlqen të realizojë fotografi të objekteve arkitektonike dhe t’i vendosë ato në profilin e tij në Instagram. Secila fotografi e realizuar nga Nasibov është minimaliste, simetrike dhe ...

vrasjet-vip-ballina1

10 të famshëm që vdiqën nga plumbi

Kontrolli mbi armët e zjarrit është shndërruar në problem të përhershëm të njerëzve. A e dini psh. sa shumë njerëz të famshëm kanë vdekur nga armët e zjarrit? Disa u qëlluan nga familjarët, disa të tjerë nga njerëz të panjohur, ...