banner

E zezë

jeta-studentore-0000111

Ana humoristike e jetës studentore…


Jeta studentore është përvojë që nuk harrohet – sidomos ditët kur të rinjtë bëjnë improvizime të ndryshme për ta bërë jetën e tyre sa më të lehtë. Vend të veçantë këtu zë dhe përgatitja e ushqimit në kushte të imrovizuara…

Andaj, në vijim ju sjellim një foto-galeri që dëshmon më se miri se, nëpër çfarë momentesh të vështira, por dhe të bukura e argëtuese – kalojnë studentët që jetojnë larg shtëpive të tyre, në konvikte apo dhe në banesa private.

Po ashtu, duhet lavdëruar gjeturinë e tyre, respektivisht kreativitetin praktik për të përmbushur nevojat jetësore. Ndoshta, kjo gjeturi mund t’ju shërbejë edhe juve të gjeni zgjidhje në momente të vështira. Kënaquni dhe, mos hezitoni – ndajeni më të tjerët. /NGJYRA.COM/

grillisimo 000011 grillisimo 000003 grillisimo 000004 grillisimo 000002 grillisimo 000009 grillisimo 000001 grillisimo 000010 grillisimo 000012 grillisimo 000013 grillisimo 000014 grillisimo 000005 grillisimo 000008 grillisimo 000015 grillisimo 000007 grillisimo 000017